“Ben jij dat schaap met de vijf poten dat ons team komt versterken?” Vacatureteksten zijn vaak zó vaag dat ze van toepassing zijn op iedere job, of het nu een ICT-bedrijf betreft of de bakker. Wat SYSQA precies zoekt en bedoelt lees je hier.
 1. Optimistisch ontzorgend

  In de digitale wereld loopt lang niet altijd alles op rolletjes. Applicaties doen niet wat ervan werd verwacht of ‘praten’ niet goed met elkaar. Jij wordt gedetacheerd om de rimpels glad te strijken, om de digitale wereld een beetje beter te maken. ‘No problem’ past bij jou! Want jij bent positief ingesteld en denkt in termen van oplossingen. En je neemt anderen daarbij aan de hand.

 2. Neus voor verbanden

  Je hebt een goed inzicht in oorzaak en gevolg, je hebt een neus voor verbanden. Wiskunde, puzzels oplossen en kaartlezen doe jij niet omdat het moet, maar omdat je het leuk vindt. Omdat jij die neiging van nature al hebt ontwikkeld doorzie je direct de problemen en uitdagingen van je opdrachtgever. Daarom ben jij meteen van waarde. We selecteren erop!

 3. Flexibel

  Er is een tijd van werken maar er moet ook tijd zijn voor ontspanning, vinden we bij SYSQA. Ondanks dat valt een baan in de detachering niet altijd precies tussen negen en vijf. Soms zit je op een project wat verder weg, dan heb je wat meer reistijd. En soms moet je iets afmaken als het nodig is. Maar óók kun je soms net die ene uitdaging aanpakken die de opdrachtgever en jouzelf een flinke stap vooruit brengt.

  Tijd voor ontspanning tijdens het SYSQA zomerevenement

 4. Foutgevoelig

  Jij bent foutgevoelig. Dat wil zeggen: je hebt lef genoeg om fouten te maken, hoewel je er alles aan zult doen om ze af te vangen. Ervaren consultants worden niet geboren, die worden gevormd. Dit vak leer je met vallen en opstaan. Daarom helpen we elkaar ook overeind. Fouten maken mag, het gaat erom dat je daar wat van leert. Kom je er niet uit? Dan ga je te rade bij collega’s die al ervaring hebben opgedaan in een soortgelijke situatie. Je netwerk is alles!

 5. Netwerker

  Een mens kan niet alles weten, ook jij niet. Dat hoeft ook niet als je maar weet waar je de oplossing of het antwoord vandaan moet halen. Jij snapt dat je netwerkt belangrijk is. Daarom sta je midden in de wereld, zit je als een spin in het web en leg je verbindingen. Tussen Business en ICT, tussen opdrachtgever en leverancier, tussen de leden van je gezin, je vrienden en je sportteam, en tussen jezelf en je collega’s van SYSQA.

 6. Pragmatisch

  Natuurlijk moet het werk dat je aflevert goed zijn. Maar het hoeft niet perfect. Je oplettendheid, vindingrijkheid en creativiteit worden ook ingeschakeld in een trial and error-omgeving. ‘In één keer goed’ is dan niet haalbaar. En om die reden is perfectionisme bij SYSQA niet op z’n plaats.

  Alle neuzen dezelfde kant op

  Alle neuzen dezelfde kant op

 7. Tactvol

  In detachering heb je te maken met diverse partijen en belangen. Je praat met opdrachtgevers, opdrachtnemers, stakeholders en interne en externe collega’s. Ieders aandeel moet tot zijn recht komen, maar in de praktijk willen de belangen wel eens botsen. Jij hebt een scherp oor voor wat men zegt, bedoelt en denkt, voor wie gelijk heeft en wie het krijgt. Niet om stelling te nemen of partij te kiezen, maar om begrip te kweken. Want jij begrijpt dat je uiteindelijk het verst komt als je alle neuzen dezelfde kant op krijgt.

 8. Ondernemend

  Alleen je opdracht doen is niet genoeg. Jij kijkt verder. Niet alleen omdat je opdrachtgever meerwaarde verwacht van een vakman of vakvrouw, maar ook uit eigenbelang, met het oog op je eigen ontwikkeling. Jij bent ondernemend van aard, want alleen dan kun je je verder en breder ontwikkelen. Jij houdt de meerwaarde voor de klant scherp in het oog, maar haalt ook de leuke dingen naar je toe waardoor een opdracht uitdagend blijft. Uiteindelijk mogen er best twee partijen blij zijn, toch?

Bekijk onze vacatures!

Kom kennis maken
Kom kennis maken
Updates ontvangen?
Ontvang maandelijks de nieuwste verhalen uit onze wereld en een overzicht van onze vacatures in je mailbox!