Veel mensen kiezen er bewust voor om in een kort tijdsbestek voor verschillende klanten te werken. Maar wat zijn hier de voordelen van en waarom wordt deze keuze door mensen gemaakt? In dit artikel zetten wij een aantal voordelen voor je op een rijtje. Lees snel verder.

De voordelen van werken voor verschillende klanten

Afwisseling en verschillende ervaringen opdoen

Werken voor verschillende klanten stelt je in staat om snel (nieuwe) vaardigheden te ontwikkelen en werkervaring op te doen bij verschillende bedrijven. Wanneer je bij ons in dienst komt werk je aan verschillende opdrachten bij onze klanten. Je krijgt een kijkje in de keuken van bedrijven in verschillende branches. Hierdoor heb je ook netwerkmogelijkheden die je anders misschien moeilijk zou krijgen.

Zekerheid

Werken voor verschillende klanten biedt ook zekerheid. Vaak is de periode van de arbeidsovereenkomst langer dan die van de opdrachtovereenkomst. Je contract bij de werkgever loopt dus door, ook wanneer de opdracht ten einde komt. Bij SYSQA krijg je zelfs direct een vast contract aangeboden, zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Hoog opleidingsbudget

Organisaties die hun personeel inzetten bij verschillende klanten hebben vaak een hoog opleidingsbudget. Volgens onderzoek van Panteia besteden ze gemiddeld 4% van hun omzet aan opleiding; 2,5 keer meer dan het gemiddelde in het bedrijfsleven. Hierdoor is het goed mogelijk om je te ontwikkelen en stappen te maken in jouw carrière. SYSQA biedt deze ontwikkelingsmogelijkheden er ook. De IT is ontzettend breed en hierin kun je je eigen carrièrepad bepalen. Bekijk onze opleidingsboom maar eens. Samen met je fieldmanager beslis jij welke kant je op wilt groeien. Wil je na een opdracht toch een andere weg inslaan? Wij doen ons best om een opdracht te zoeken die aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Wat zeggen onze SYSQA professionals?

Werken bij verschillende klanten geeft jou als professional de kans om te onderzoeken wat jouw talenten in ons vakgebied zijn. Lees bijvoorbeeld het verhaal van onze collega Mark eens, hij wist dit in het begin namelijk nog niet precies. ‘’Ik wilde binnen verschillende opdrachtgevers kijken wat er bij mij past. Ik ben blij dat ik die kans heb gekregen, dat was voor mij heel waardevol’’, vertelt hij.

 

Heb je na het lezen van dit artikel het gevoel gekregen dat het werken bij verschillende klanten goed bij jou past? Dat begrijpen wij helemaal! Wij zijn altijd op zoek naar talent om samen met ons de digitale wereld van onze klanten te verbeteren. Bekijk onze openstaande vacatures en start jouw carrière!

Heb jij het in je?

Ontdek of jij de skills hebt om een echte SYSQAAN te worden. Daag jezelf uit en doe de test!

Kom kennis maken
Kom kennis maken
Updates ontvangen?
Ontvang maandelijks de nieuwste verhalen uit onze wereld en een overzicht van onze vacatures in je mailbox!