Op korte termijn mooie opdrachten bij onze opdrachtgevers doen op het gebied van kwaliteit en veiligheid in ICT? Solliciteer op de functie Young Professional voor opleiding en continue begeleiding tijdens je carrière.

Vaardigheden en talenten belangrijker dan gekozen studierichting

Soms kom je er gedurende je studie of eerste baan achter dat je eigenlijk iets heel anders wilt met je carrière. Je kunt (achteraf gezien) een verkeerde studiekeuze hebben gemaakt, maar ook gewoon gefascineerd raken door iets dat je gaandeweg tegenkomt. Zoiets als de digitalisering van de wereld om ons heen bijvoorbeeld. Daar houden wij ons mee bezig. En als je de juiste vaardigheden en talenten bezit, kan ook jij zomaar werken aan gave projecten bij onze opdrachtgevers. Ongeacht je studierichting! Biologen, archeologen, docenten, chauffeurs, koks etc. gingen je al voor.

Doorlopende persoonlijke en professionele groei

Hoe gaat dat dan? Je start bij ons een ‘traineeship plus’. Vakinhoudelijke, professionele en persoonlijke groei staan daarbij voorop. Jij wilt ook blijven leren, nieuwe taken en verantwoordelijkheden aanpakken en zo actief je carrière vormgeven, dus dat komt goed uit.

Na een korte, maar zeer intensieve opleidingsperiode van een maand ben je klaar om te starten in afwisselende projecten bij verschillende opdrachtgevers. Door je ervaringen in de praktijk te combineren met diverse trainingen, studie en coaching, maak je een snelle, doorlopende groei door. Dit groeiproces blijft gedurende jouw carrière bij SYSQA continu doorgaan, waarbij we rekening houden met jouw wensen en ambities.

Young Professionals

Afgestudeerd, gestopt met je studie of carrièreswitch? Maar nog lang niet uitgeleerd? Zoek je een baan in de IT en wil je werken aan kwaliteit en veiligheid in de digitale wereld? Solliciteer dan nu op de functie Young Professional!

 

Kom kennis maken
Kom kennis maken
Updates ontvangen?
Ontvang maandelijks de nieuwste verhalen uit onze wereld en een overzicht van onze vacatures in je mailbox!