Je bent net klaar met je hbo/wo studie, barst van de energie, hebt veel ambitie en bent druk op zoek naar een leuke baan. Een pittige klus, maar waar begin je? Hoe ga je ervoor zorgen dat je op de juiste plek terecht komt?

Wij geven je carrière advies

Wij helpen je en geven een eerlijk en gratis inzicht! Als detacheringsorganisatie hebben we veel ervaring met recruiten en het begeleiden van carrières van toptalenten zoals jij. We werken al meer dan 20 jaar samen met bedrijven in verschillende branches en hebben een groot netwerk. Welk bedrijf denk je dat het beste bij jou past?

Rapport mee naar huis

In een geheel vrijblijvend gesprek kijken we naar je persoonlijke motivatie, voorkeur/drijfveer en je analytische vaardigheden. Het draait er hier om wat JIJ belangrijk vindt. Aan het einde van het gesprek krijg je een rapport mee naar huis wat je inzicht geeft in alle aspecten die voor jou belangrijk zijn in een baan. Ook zo benieuwd wat er bij jou uit gaat komen?

Waarom geven wij carrière advies?

Waarom doen we dit? Dagelijks hebben we contact met young professionals, die net zijn afgestudeerd of net een eerste baan hebben. Wij zien steeds meer dat zij zoekende zijn in hun carrière. Daar willen wij graag bij helpen. Gratis en vrijblijvend. En als we samen merken dat een carrière bij SYSQA goed zou passen, dan willen we je natuurlijk graag een aanbieding doen.

Wie is SYSQA?

Wij verbeteren de digitale wereld door inzicht te geven in de kwaliteit en veiligheid van IT! Met slimme Young IT Professionals die werken aan kwaliteit en veiligheid in Business en IT. Al meer dan twintig jaar leveren onze professionals meerwaarde bij onze opdrachtgevers.

 

Schrijf je in voor jouw carrière advies!

Wil jij weten waar jouw ideale carrière begint? Meld je dan nu aan!

Eerst nog een vraag stellen? Geen probleem, bel of mail gerust naar Jaline Doedijns (088 733 1337 / werken@sysqa.nl).

Kom kennismaken

Kom kennis maken
Kom kennis maken
Updates ontvangen?
Ontvang maandelijks de nieuwste verhalen uit onze wereld en een overzicht van onze vacatures in je mailbox!