Nieuws: Wij hebben onze krachten gebundeld met Computest en CloseSure! De samenvoeging van activiteiten
en verbreding van de dienstverlening zorgt voor een leidende positie in DevOps.

Lees het persbericht!

Geniet jij nu van een lekkere vakantie of staat ie op de planning? Een zonvakantie, iets actiefs, een rondreis?  Als je net je studie hebt afgerond ben je daar natuurlijk echt aan toe.

Maar weet je hoe je nog meer van je vakantie geniet? Als je al een sollicitatiegesprek bij ons hebt ingepland. Dan weet je dat je na je vakantie een grote kans maakt op de start van een gave carrière in IT met ons IT Traineeship

Dus pak dit moment even om een gesprekje in te plannen. Met een paar klikken is het voor elkaar. Solliciteren kan dus gewoon op je slippers of vanaf je handdoek. Kan jij gewoon lekker ontspannen, de rest komt na je vakantie wel.

Tot na je vakantie, geniet ervan!

Plan nu je sollicitatie voor ons IT Traineeship in een paar klikken

 

 

Ons IT Traineeship in het kort

Wil je alvast iets meer weten over ons IT Traineeship? Lees dan even verder. Dan hopen we je na je vakantie te zien!

Je IT Traineeship bestaat bij ons uit de volgende fases. De fases hebben één ding gemeen; jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Daarnaast bieden wij je gelijk een vast contract én krijg je vanaf de eerste dag gelijk salaris.

it-traineeship in het kort

1. Interne opleiding

Tijdens de eerste maand van je IT Traineeship word je bij ons in Bunnik intern opgeleid. Dat doe je samen met een aantal andere IT Trainees. We starten elke maand met een nieuwe groep. Het is superleuk om te zien dat er in elke groep een bepaalde, altijd andere, chemie ontstaat en dat de medewerkers een speciale band met elkaar houden.

Deze eerste maand is erg intensief. Je gaat diverse diploma’s en certificaten behalen die je nodig hebt om een vliegende start in de IT te maken. Denk hierbij aan onderwerpen als Scrum, requirements, het testen van applicaties en security. Maar het betreft zeker niet alleen vakinhoud. We trainen bijvoorbeeld ook je soft skills, zoals je communicatieve vaardigheden. Deze skills heb je namelijk minstens zo hard nodig om succesvol te zijn bij onze klanten.

De opleidingen worden allemaal verzorgd door gecertificeerde collega’s. Heel handig, want zij kennen de praktijk waarin jij straks ook zal werken.

2. Ervaring opdoen bij onze opdrachtgevers

Na de eerste maand ben je klaar om de digitale wereld van onze klanten te gaan analyseren en verbeteren. Er gaat een wereld voor je open! Je gaat aan de slag in je eerste opdracht. Wat vaststaat is dat dit een afwisselend, uitdagend project bij een gave opdrachtgever in de profit of non-profit sector is. Wat nog niet vaststaat is de rol die je in dit project vervult. Je kunt bijvoorbeeld starten als softwaretester, scrum master, of business analist. Wij kijken tijdens de onboarding, samen met jou, welke kant jij op wilt groeien. Je zult zien dat je meteen al van toegevoegde waarde bent voor de opdrachtgever!

3. Coaching en begeleiding

Tijdens je opdracht kan je altijd terugvallen op alle collega’s die je inmiddels hebt leren kennen. Dat is onze cultuur, je kunt altijd iedereen bellen. Bovendien word je waar nodig door een ervaren collega begeleid en gecoacht. En zo ontwikkel jij je tot een top IT Professional.

Vanaf het moment dat je aan de slag gaat in je eerste opdracht ben je voor je klant belangrijk. Dankzij persoonlijke coaching en begeleiding door je fieldmanager en collega’s weet jij wat er moet gebeuren op het gebied van kwaliteit en veiligheid in IT. Je bent dus meteen van toegevoegde waarde! Al werkende leer je verder, ontwikkel jij je in de richting die je zelf kiest en word je steeds meer ervaren.

Continue ontwikkeling, ook na je IT Traineeship

En dan ben je een ervaren professional op het gebied van kwaliteit en veiligheid in IT. Houdt het dan op? Nee, je blijft je als professional bij SYSQA gewoon doorontwikkelen. Daarvoor hebben we een divers ontwikkelingsprogramma opgesteld. Zo kun je doorgroeien tot topconsultant in de richting die jij ambieert. Heb jij die ambitie? Dan zorgen wij voor de randvoorwaarden, opleidingen, training en begeleiding. Zodat jij je ambitie ook écht waar kan maken.

carrière pad zonder logo

Ben je benieuwd wat er gebeurt nadat je jouw sollicitatie verstuurd? Bekijk hier ons sollicitatieproces!

Plan nu je sollicitatie voor na je vakantie!

Kom kennis maken
Kom kennis maken
Updates ontvangen?
Ontvang maandelijks de nieuwste verhalen uit onze wereld en een overzicht van onze vacatures in je mailbox!