Kijk ze zitten dan... We zijn elke maand heel trots op de nieuwe collega's die het onboardingtraject afronden en laten dat nu gewoon weer eens zien. Maaike, Patrick en Mark even letterlijk en figuurlijk in het zonnetje. Gefeliciteerd!

ELKE MAAND EEN NIEUWE GROEP COLLEGA’S

Iedere maand start er een groep nieuwe collega’s aan ons onboardingtraject. Dat is natuurlijk hartstikke leuk en ook wel spannend. Voor de meesten is het een (eerste) baan in een andere richting dan waarin ze hun studie hebben gedaan. Maar al snel ontstaat er een hechte groep die elkaar inspireert, motiveert en laat lachen. We zien deze groepen tijdens onze evenmenten elkaar altijd weer even opzoeken.

Bij de start introduceren nieuwe collega’s zich altijd door iets persoonlijks te schrijven en daar een leuke foto bij te regelen. Geen statieportret, gemaakt door een fotograaf, maar gewoon een spontane, relaxte foto door de groep zelf geregeld. Soms zijn dat creaties die alleen het intranet halen, maar soms ook een zonnige foto als deze. Hierboven zie je ‘groep mei 2019’.

START NU OOK JOUW IT CARRIÈRE

We zien jou ook graag op ons dakterras met een flinke dosis nieuwe IT kennis en certificaten op zak. Klaar om de digitale wereld van onze klanten te verbeteren. Kom eens kennismaken!

Kom kennismaken

Kom kennis maken
Kom kennis maken
Updates ontvangen?
Ontvang maandelijks de nieuwste verhalen uit onze wereld en een overzicht van onze vacatures in je mailbox!