Wil je carrière maken in IT? Een uitdagende baan in de digitale wereld waar het nu allemaal gebeurt? Dan start je met het IT Traineeship van SYSQA. Dat kan ook als je geen achtergrond in de IT hebt. Als jij zorgt voor een HBO of WO diploma, dan zorgen wij voor je opleiding, coaching, begeleiding, je opdracht en meteen al een volledig salaris. Meld je snel aan!

Met bijna 150 IT Professionals (met de meest uiteenlopende achtergronden) verbeteren wij de digitale wereld van veel verschillende organisaties in heel Nederland, maar vooral in de Randstad. Zowel in de profit als in de non-profit sector. Dat doen we door ons te focussen op de kwaliteit en veiligheid van IT.

Hoe je IT traineeship eruit ziet

Je IT Traineeship bestaat uit de volgende stappen die één ding gemeen; jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Check het maar:

Interne opleiding

Tijdens de eerste maand van je IT Traineeship wordt je bij ons in Bunnik intern opgeleid. Dat doe je samen met een aantal andere IT Trainees. We starten elke maand met een nieuwe groep. Het is super leuk om te zien dat er in elke groep een bepaalde, altijd andere, chemie ontstaat en dat de leden een speciale band met elkaar houden.Deze eerste maand is erg intensief. Je gaat diverse diploma’s en certificaten behalen die je nodig hebt om een vliegende start in de IT te maken. Denk hierbij aan onderwerpen als Scrum, requirements, het testen van applicaties en security.

Maar het betreft zeker niet alleen vakinhoud.  We trainen bijvoorbeeld ook je soft skills, zoals je communicatieve vaardigheden. Deze skills heb je namelijk minstens zo hard nodig om succesvol te zijn bij onze klanten.De opleidingen worden allemaal verzorgd door gecertificeerde collega’s. Heel handig, want zij kennen de praktijk waarin jij straks ook zal werken.

Ervaring opdoen bij onze opdrachtgevers

Na de eerste maand ben je klaar om de digitale wereld van onze klanten te gaan analyseren en verbeteren. Je gaat aan de slag in afwisselende, uitdagende projecten bij verschillende opdrachtgevers in de profit en non-profit sector. Je zult zien dat je meteen al van toegevoegde waarde bent!Daarbij kan je altijd terugvallen op alle collega’s die je inmiddels hebt leren kennen. Dat is onze cultuur, je kunt altijd iedereen bellen. Bovendien wordt je waar nodig door een ervaren collega begeleid en gecoached. En zo ontwikkel jij je tot een top IT Professional.

Volwaardig IT Professional

Vanaf het moment dat je aan de slag gaat in je eerste opdracht ben je voor je klant belangrijk. Dankzij persoonlijke coaching en begeleiding door je manager en collega’s weet jij wat er moet gebeuren op het gebied van kwaliteit en veiligheid in IT. Je bent dus meteen van toegevoegde waarde! Al werkende leer je verder, ontwikkel jij je in de richting die je zelf kiest en wordt je steeds meer ervaren.

Continue ontwikkeling, ook na je IT traineeship

En dan ben je een ervaren IT Professional. Houd het dan op? Nee, je blijft je als IT Professional bij SYSQA gewoon doorontwikkelen. Daarvoor hebben we een divers ontwikkelingsprogramma opgesteld. Zo kun je doorgroeien tot topconsultant in de richting die jij ambieert. Heb jij die ambitie? Dan zorgen wij voor de randvoorwaarden, opleidingen, training en begeleiding. Zodat jij je ambitie ook écht waar kan maken.

Start nu jouw IT-Traineeship

Klaar voor gave opdrachten op het gebied van Business en IT bij onze opdrachtgevers? Meld je dan nu aan voor ons IT Traineeship

Kom kennis maken
Kom kennis maken
Updates ontvangen?
Ontvang maandelijks de nieuwste verhalen uit onze wereld en een overzicht van onze vacatures in je mailbox!