Door de lens

Alumniborrel 2017 werd diner?

Eind september 2017 organiseerden we onze tweede SYSQA alumniborrel. In restaurant View Almere kwamen collega’s van nu en toen bij elkaar om samen gezellig bij te kletsen en herinneringen op te halen met hapjes en drankjes.

Als oud-collega met een goed gevoel terugkijken

We vinden het belangrijk dat je het naar je zin hebt als je bij ons werkt. Dat je fijne collega’s om je heen hebt, dat je voldoende uitgedaagd wordt, jezelf kunt ontplooien en het verschil kunt maken bij onze klanten. En áls je dan eenmaal een volgende stap gaat maken naar een andere werkgever of als zelfstandige, hechten we eraan dat zowel jij als wij met een goed gevoel terugkijken op jouw periode als SYSQAan.

Spontaan diner na alumniborrel

Dat goede gevoel en die relatie houden we graag lang in stand. En tijdens de borrel voor SYSQA alumni komt dat allemaal weer tot uiting. SYSQAnen van alle tijden hebben het dit jaar ook weer erg lang gezellig gemaakt. Aan de borrel, waarop toch meer dan een bitterballetje werd geserveerd, werd door enkelen zelfs spontaan een vervolg gegeven met een diner. Hieronder tref je enkele foto’s aan van de zeer geslaagde borrel van oud-collega’s, editie 2017. 

We kijken alweer uit naar volgend jaar!