Nu

Gemakkelijk solliciteren vanaf je strandlaken doe je zo

In de vakantieperiode denk je misschien niet aan vacatures doorspitten en solliciteren. Eerst maar eens uitrusten en genieten van de zon. Prima gedachte, maar waarom doe je niet allebei tegelijk?

Gewoon je plek in onze agenda reserveren

Social media bekijk je ook op vakantie en dat komt goed uit. Je vindt onze vacatures (en meer) namelijk niet alleen op deze website, maar ook op Instagram, Facebook en Twitter. Wil je gave bedrijven helpen bij het verbeteren van hun digitale innovaties? Heb je oog voor kwaliteit? Check dan onze vacatures en reserveer gewoon je sollicitatie of kennismaking met je mobiel, ook gewoon vanaf je strandlaken op Ibiza. Zo, nu kun jij de rest van de vakantie relaxed in de zon blijven liggen.

"Een sollicitatie met je mobiel vanaf je strandlaken is zo geregeld. Plan nu je afspraak in onze agenda. Fijne vakantie!"

Kim Do

Zon, zee, nieuwe baan: solliciteren!

Staat je besluit al vast en wil je bij ons komen werken? Dan kun je direct solliciteren. Heb je LinkedIN? Dan is een CV of motivatie nog niet nodig en is je sollicitatie in één klik geregeld. Supermakkelijk!

Kim, onze recruiter, reageert zo snel mogelijk via WhatsApp om de datum vast te leggen. Geen WhatsApp? Dan krijg je per mail bericht.

Kennismaken

Wil je eerst meer weten over SYSQA of ben je benieuwd of jij en SYSQA een match zijn? Dan is kennismaken een handige informelere weg. Je kunt bij stap 4: ‘bericht (optioneel)’ aangeven vanaf welke datum je beschikbaar bent. Kim neemt telefonisch contact met je op en kan dan meteen een datumvoorstel doen.

Dus pak je mobiel en reserveer je plaats in de agenda van SYSQA. Dan weet je zeker dat jij na de vakantie als eerste die mooie baan kunt gaan regelen!