Nu

Hallo nieuwe collega's...

Wat een originele introductie was het vorige maand van onze 'maart groep'. Inmiddels zit voor hen de onboarding erop en zijn de eerste opdrachten gestart.

Wie ben jij?

De groep maart 2018 heeft bij hun introductie een tekstje geschreven aan de hand van het bekende liedje uit 'De Luizenmoeder'.

Hallo allemaal,
wat fijn dat je er bent.
Ben je voor het eerst hier,
of ben je al bekend?
 
Stamp met je voeten,
zet je handen in je zij.
Wij zijn van links naar rechts: Lotte, Timo, Suzanne, Stefan en Mathijs.
en wie ben jij?

Laat weten wie jij bent

Elke maand een nieuwe groep collega's

Iedere maand start er een groep nieuwe collega's aan ons onboardingtraject. Dat is natuurlijk hartstikke leuk en ook wel spannend. Voor de meesten is het een (eerste) baan in een andere richting dan waarin ze hun studie hebben gedaan. Maar al snel ontstaat er een hechte groep die elkaar inspireert, motiveert en laat lachen. We zien deze groepen tijdens onze evenmenten elkaar altijd weer even opzoeken. 

Bij de start introduceren nieuwe collega's zich altijd door iets persoonlijks te schrijven en daar een leuke foto bij te regelen. Geen statieportret, gemaakt door een fotograaf, maar gewoon een spontane foto door de groep zelf gemaakt. Het leek ons leuk zo'n foto ook eens op deze website te laten zien. Hierboven zie je 'groep maart 2018'.