Nu

Hoe je een baan scoort tijdens je vakantie

Eindelijk! Na al die uren studeren, al dat afzien heb je je HBO of WO afgerond. Gefeliciteerd. En nu als een speer naar de costa waar zon, zee, strandbed en drankjes op je wachten. Verdiend. Maar let op, zorg dat je online bereikbaar bent voor recruiters, zodat je na je vakantie niet te lang thuiszit zonder baan. En dus geld om leuke dingen te doen. Check hier de tips om eenvoudig een baan te scoren tijdens je vakantie.

Hier is hoe het werkt

Ook recruiters van de organisaties waar jij graag wilt werken gaan op vakantie. Maar niet allemaal tegelijk. Dat betekent dat, terwijl jij op je luchtbedje dobbert, zij profielen op vacaturesites en social media (LinkedIn) afstruinen naar talent, naar jou.

6 dingen die je geregeld moet hebben

  • Zorg dat je social media profielen in orde zijn. Vooral LinkedIn is daarbij belangrijk. Staat daar wat jij wilt laten zien? Vinden recruiters daar wat ze willen vinden?
  • Hetzelfde geldt voor je profiel op vacaturesites. Ben je daar te vinden? Is de informatie up-to-date?
  • Zet je cv in de cloud, zodat je er vanaf je vakantieadres bij kunt. Is je LinkedIn-profiel voldoende bijgewerkt, dan volstaat dat vaak ook, maar je weet maar nooit!
  • Maak vacaturealerts aan. Zodat je tijdens je vakantie niet hoeft te zoeken, maar gewoon regelmatig een overzichtje krijgt van interessante vacatures.
  • Je zult niet de eerste zijn… houd je telefoon heel en opgeladen! Wat als we je bellen om te vragen of je aan de slag wilt als Young Professional en je bent niet bereikbaar?
  • Check regelmatig je e-mail. We appen en / of mailen je namelijk als we je telefonisch niet kunnen bereiken :-)

Solliciteren in twee klikken

Natuurlijk kan je ook pro-actief solliciteren. Wil je gave bedrijven helpen bij het verbeteren van hun digitale innovaties? Ga je voor kwaliteit en veiligheid van ICT? Check dan onze vacatures en solliciteer meteen met je mobiel. En omdat je op je strandlaken op Ibiza ligt, hebben we het je makkelijk gemaakt. Solliciteren gaat namelijk gewoon in een paar klikken.

Heb je LinkedIn? Dan is een CV of motivatie nog niet nodig en is je sollicitatie in twee klikken geregeld. Supermakkelijk!

Kim, onze recruiter, reageert zo snel mogelijk via WhatsApp om de datum vast te leggen. Geen WhatsApp? Dan krijg je per mail bericht.

Eerst kennismaken?

Wil je eerst meer over ons weten of ben je benieuwd of we een match zijn? Dan kunnen we ook eerst even kennismaken. Je kunt bij stap 4: ‘bericht (optioneel)’ aangeven vanaf welke datum je beschikbaar bent. Kim neemt dan contact met je op en kan je meteen een datumvoorstel doen.

Dus pak je mobiel en reserveer een plekje in onze agenda. Dan kan je de rest van je vakantie relaxed in de zon blijven liggen, omdat je weet dat je na je vakantie als eerste die mooie baan regelt!