Wie zijn wij?

Wij zijn SYSQA. Gestart met software testen en kwaliteitsborging bij een grote overheidsorganisatie, en inmiddels uitgegroeid tot een grote IT Quality Assurance organisatie die veel meer doet dan software testen alleen. Samen met onze IT Professionals die door heel Nederland werken aan kwaliteit en veiligheid in Business en IT verbeteren wij de digitale wereld van onze klanten. Dit doen we al meer dan twintig jaar!

Wanneer je met ons gaat werken kom je terecht in een informele, jonge organisatie met gedreven professionals zoals jij. Je wordt direct onderdeel van een grote groep experts waar jij je kennis kan halen, maar ook kan brengen. SYSQA professionals zijn hoogopgeleid, analytisch sterk, enthousiast over het IT-vakgebied en ontzettend leergierig, maar verschillen enorm in hun studieachtergrond, afkomst en interesses. We zijn daarom ook erg trots op de diversiteit binnen ons team. De achtergronden van onze collega’s lopen erg uiteen; van fysiotherapeuten tot psychologen en van gymdocenten tot communicatiewetenschappers.

Fact
0+ jaar
ERVARING IN IT QUALITY ASSURANCE
Fact
0+
Mannen en vrouwen opgeleid tot volwaardige IT Professionals
Fact
0+
Personeelsmeetings & -uitjes per jaar
Fact
0+
Succesvolle projecten

Wil je meer lezen over wat wij allemaal doen in het dynamische werkveld van IT? Bezoek dan eens onze corporate website.

Wat motiveert ons?

Bij SYSQA zijn wij erop gebrand om de digitale wereld te verbeteren. Wij krijgen een kick van complexe puzzels in gave IT-projecten! Onze professionals leveren al meer dan twintig jaar aantoonbare, verrassende meerwaarde bij onze opdrachtgevers.

Sluit jij je bij ons aan? Een achtergrond in de IT is niet noodzakelijk. Eén van onze sterke eigenschappen is namelijk dat we talenten zoals jij zeer snel laten groeien in ons vakgebied. Dat doen we in ons IT Traineeship. Het is onze kracht om dié professionals te werven, selecteren, op te leiden en te begeleiden die perfect bij ons en onze opdrachtgevers passen.

Ons team blijft zich continu uitbreiden, onze expertise blijft groeien, maar ons doel om onze klanten te verrassen op het gebied van onze expertise blijft ongewijzigd.

Durf te groeien

Heb jij je hbo of wo afgerond en zoek je de ideale plek voor de start van je carrière? En ben je erachter dat jouw toekomst in de IT ligt, ondanks een andere studieachtergrond? Dan zit je hier goed! Wij vinden jouw talenten, je vaardigheden en je ambities namelijk veel interessanter dan je achtergrond.

Dit is het moment dat de rest van je leven kan bepalen. Pak nu jouw kans op een carrière in IT. We leiden je op en coachen je persoonlijk in dit traject. Ook wanneer je aan een gave opdracht bezig bent. Dan moet je natuurlijk wel een beetje lef hebben; om de stap naar IT te maken en om de kansen te pakken die je ziet. Met een beetje durf maak jij hier een prachtige start in IT. Durf te groeien!

Team

In mijn vrije tijd in het mooie Lisse te vinden en voor mijn werk bij mooie klanten in de rest van Nederland!
Amber Hellmeister
Accountmanager
Naast gek op cijfers, is Christiaan in zijn vrije tijd een fanatieke bourgondische sporter.
Christiaan Hop
Finance & HR Manager
Houdt van zon, lekker eten en gezelligheid!
Jaline Doedijns
HR medewerker
Oog voor detail maar kijkt ook naar het complete plaatje. Zowel in zijn hobby fotografie als in zijn werk.
Jelmer Mulder
Expertise Lead Agile
Ademt sport, maar zeker geen ‘mooi-weer-voetballer’. Al zit het (weer) tegen, doorgaan tot de scheids fluit!
Joël van Wijk
Accountmanager
Na mijn werk doe ik regelmatig een HIIT of kun je mij vinden in een turnhal. Tevens heb ik een enorme passie voor reizen!
Joey Bolman
Accountmanager
Tijdens het boulderen, een goed bordspel of in mijn werk: ik houd van oplossingen vinden!
Luuk van der Krogt
Expertise Lead Testautomatisering
Heeft een passie voor mensen en culturen, maar praat het liefst over haar rode kater Siep.
Marianne Muis
Fieldmanager
Molloot, veel te fanatiek in een escape room, creatief en Netflix-verslaafd.
Marlijn Kleyn-Keijer
Officemanager
Kookt graag voor zijn gezelschap. Als hij zelf maar mee mag eten.
Naud van Onna
Accountmanager
Ik vind het leuk om het avontuur op te zoeken, zowel in mijn werk als privé in de bergen.
Niels Winkel
Manager Expertise
Fietst graag over de Veluwe. Behalve als het hard waait, dan liever zeilend op het IJsselmeer.
Thomas Wattel
Expertise Lead Testen en Testmanagement

Jouw nieuwe collega’s

Bij SYSQA is alles een team effort. Samen lossen we problemen op en vieren we onze successen. Er is veel ruimte voor persoonlijke- en professionele ontwikkeling door middel van een groot opleidingsaanbod. We leren van onze fouten en stimuleren elkaar om iedere keer wat nieuws te leren.

Ook buiten het werk om spreken we elkaar als collega’s en zorgen we voor de nodige ontspanning. Van sportevenementen tot SYSQA-events waarop we er met elkaar op uit gaan; je kunt het zo gek niet bedenken of we doen het!

Wil je weten hoe het is om te werken bij SYSQA? Lees hieronder wat onze medewerkers te zeggen hebben over hun ervaringen en gave opdrachten.

Werken bij SYSQA: echt zo leuk als het lijkt?
Ervaring

Werken bij SYSQA: echt zo leuk als het lijkt?

Lees dit verhaal
Jezelf razendsnel ontwikkelen in IT; van tester naar business analist
Ervaring

Jezelf razendsnel ontwikkelen in IT; van tester naar business analist

Lees dit verhaal
Met een commerciële achtergrond succesvol zijn als IT’er
Ervaring

Met een commerciële achtergrond succesvol zijn als IT’er

Lees dit verhaal

Onze opdrachtgevers

Als IT Professional ga je aan de slag bij een van onze toffe opdrachtgevers. Deze variëren van overheidsinstanties tot (internationale) organisaties in alle formaten en in allerlei branches. Ben je benieuwd hoe deze opdrachtgevers de samenwerking ervaren? Op deze pagina vertellen ze je zelf iets over wat we bij hen doen. Dat geeft je een goed beeld van waar jij jouw carrière in de IT zou kunnen starten.

Bijdrage aan de maatschappij

Wij zorgen ervoor dat deze klanten succesvolle IT-projecten draaien. Dat bespaart hun niet alleen veel tijd, geld en problemen, maar zorgt uiteindelijk ook voor een mooie maatschappelijke bijdrage.

Door de verschillende projecten die wij bij onze opdrachtgevers uitvoeren zorgen wij er bijvoorbeeld direct en indirect voor dat er veel geld naar goede doelen gaat, dat burgers op een efficiënte manier gebruik kunnen maken van overheidsdiensten, dat het energietransport over de landsgrenzen succesvol verloopt en zorgen we voor de veiligheid van het verkeersnetwerk in Nederland.

Ook de digitale wereld verbeteren?

Heb je na het lezen van deze pagina een goed beeld van ons gekregen en wil je graag samen met ons de digitale wereld van onze klanten verbeteren en bijdragen aan een verbeterde maatschappij? Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Dus pak je kans en bekijk onze openstaande vacatures hier beneden!

Ook zo’n gave baan in Business en IT?

Kom kennis maken
Kom kennis maken
Updates ontvangen?
Ontvang maandelijks de nieuwste verhalen uit onze wereld en een overzicht van onze vacatures in je mailbox!