Wie zijn wij?

Wij zijn SYSQA. Gestart met software testen en kwaliteitsborging bij een grote overheidsorganisatie, en inmiddels uitgegroeid tot een grote IT Quality Assurance organisatie die veel meer doet dan software testen alleen. Samen met onze IT Professionals die door heel Nederland werken aan kwaliteit en veiligheid in Business en IT verbeteren wij de digitale wereld van onze klanten. Dit doen wij al meer dan twintig jaar!

Wanneer je met ons gaat werken kom je terecht in een informele, jonge organisatie met gedreven professionals zoals jij. Je wordt direct onderdeel van een grote groep experts waar jij je kennis kan halen, maar ook kan brengen. SYSQA professionals zijn hoogopgeleid, analytisch sterk, enthousiast over het IT-vakgebied en ontzettend leergierig, maar verschillen enorm in hun studieachtergrond, afkomst en interesses. We zijn daarom ook erg trots op de diversiteit binnen ons team. De achtergronden van onze collega’s lopen erg uiteen; van fysiotherapeuten tot psychologen en van gymdocenten tot communicatiewetenschappers.

0+ jaar
ERVARING IN IT QUALITY ASSURANCE
0+
Mannen en vrouwen opgeleid tot volwaardige IT Professionals
0+
Personeelsmeetings & -uitjes per jaar
0+
Succesvolle projecten

Wil je meer lezen over wat wij allemaal doen in het dynamische werkveld van IT? Bezoek dan eens onze corporate website.

Wat motiveert ons?

Bij SYSQA zijn wij erop gebrand om de digitale wereld te verbeteren. Wij krijgen een kick van complexe puzzels in gave IT-projecten! Onze professionals leveren al meer dan twintig jaar aantoonbare, verrassende meerwaarde bij onze opdrachtgevers.

Sluit jij je bij ons aan? Een achtergrond in de IT is niet noodzakelijk. Eén van onze sterke eigenschappen is namelijk dat we talenten zoals jij zeer snel laten groeien in ons vakgebied. Dat doen we in ons IT Traineeship. Het is onze kracht om dié professionals te werven, selecteren, op te leiden en te begeleiden die perfect bij ons en onze opdrachtgevers passen.

Ons team blijft zich continu uitbreiden, onze expertise blijft groeien, maar ons doel om onze klanten te verrassen op het gebied van onze expertise blijft ongewijzigd.

Jouw nieuwe collega’s

Bij SYSQA is alles een team effort. Samen lossen we problemen op en vieren we onze successen. Er is veel ruimte voor persoonlijke- en professionele ontwikkeling door middel van een groot opleidingsaanbod. We leren van onze fouten en stimuleren elkaar om iedere keer wat nieuws te leren.

Ook buiten het werk om spreken we elkaar als collega’s en zorgen we voor de nodige ontspanning. Van sportevenementen tot SYSQA-events waarop we er met elkaar op uit gaan; je kunt het zo gek niet bedenken of we doen het!

Wil je weten hoe het is om te werken bij SYSQA? Lees hieronder wat onze medewerkers te zeggen hebben over hun ervaringen en gave opdrachten.

Ervaring

Een ongewoon snelle start van een IT Traineeship

Lees dit verhaal
Video

Waarom en hoe jij ook in de IT kunt werken

Lees dit verhaal
Werken in IT

De voordelen van detachering voor jouw carrière

Lees dit verhaal

Onze opdrachtgevers

Als IT Professional ga je aan de slag bij een van onze toffe opdrachtgevers. Deze variëren van overheidsinstanties tot (internationale) organisaties in alle formaten en in allerlei branches. Ben je benieuwd hoe deze opdrachtgevers de samenwerking ervaren? Op deze pagina vertellen ze je zelf iets over wat we bij hen doen. Dat geeft jou een goed beeld van waar jij jouw carrière in de IT zou kunnen starten.

Bijdrage aan de maatschappij

Wij zorgen ervoor dat deze klanten succesvolle IT-projecten draaien. Dat bespaart hun niet alleen veel tijd, geld en problemen, maar zorgt uiteindelijk ook voor een mooie maatschappelijke bijdrage.

Door de verschillende projecten die wij bij onze opdrachtgevers uitvoeren zorgen wij er bijvoorbeeld direct en indirect voor dat er veel geld naar goede doelen gaat, dat burgers op een efficiënte manier gebruik kunnen maken van overheidsdiensten, dat het energietransport over de landgrenzen succesvol verloopt en zorgen we voor de veiligheid van het verkeersnetwerk in Nederland.

Ook de digitale wereld verbeteren?

Heb je na het lezen van deze pagina een goed beeld van ons gekregen en wil je graag samen met ons de digitale wereld van onze klanten verbeteren en bijdragen aan een verbeterde maatschappij? Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Dus pak je kans en bekijk onze openstaande vacatures hier beneden!

Ook zo’n gave baan in Business en IT?

Kom kennis maken
Kom kennis maken
Updates ontvangen?
Ontvang maandelijks de nieuwste verhalen uit onze wereld en een overzicht van onze vacatures in je mailbox!