Omscholen tot IT’er

SYSQA opdrachtgevers business en it

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Start dan nu je IT-carrière bij SYSQA! Heb je een hbo+ opleiding afgerond? Dan kun jij hier ook zonder achtergrond in dit werkveld succesvol in worden.

In ons IT Traineeship school jij jezelf kosteloos om tot volwaardig IT Professional. Tijdens het IT Traineeship haal je diverse diploma’s en certificaten die je nodig hebt om een vliegende start in de IT te maken.

Dus wil jij jezelf omscholen tot IT’er? Wacht dan niet langer en vraag nu meer informatie aan. Wie weet start jij volgende maand al jouw IT-carrière! Met een paar klikken is het voor elkaar.

De persoonlijkheid van ons IT Traineeship

Jij als persoon, met jouw wensen en ambities, dat is ons startpunt. Daarom focussen wij liever op hoe jij bent als persoon en wat daarin onze match is. Maar wat zijn precies de voordelen van ons IT Traineeship voor jou? Dat vroegen wij aan één van onze professionals: “Vanaf dat ik hier binnenkwam, voelde ik direct dat ik op de juiste plek zat. SYSQA is een laagdrempelige, platte organisatie en alle collega’s zijn heel toegankelijk. Je bent hier allesbehalve een nummertje en voelt je serieus genomen als individu, want er is volop aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Dat gevoel had ik bij andere organisaties een stuk minder.”

“Tijdens een korte, intensieve onboarding met een klein clubje starters krijg je verschillende trainingen van je eigen collega’s. Dat is super waardevol omdat zij dagelijks bij onze klanten aan de slag zijn. Je behaalt direct ook de benodigde certificeringen en na een maand heb je al echt het gevoel dat je klaar bent om het werkveld in te gaan, zelfs zonder IT-achtergrond. De opleiding en examens worden volledig verzorgd door SYSQA, dus je betaalt geen eigen bijdrage, ook niet achteraf. Je krijgt zelfs gewoon salaris tijdens de onboarding!”

Vraag nu meer informatie aan voor ons IT Traineeship

School jezelf vandaag nog om tot IT’er!

Dus ben je enthousiast geworden en wil jij jezelf wellicht omscholen tot IT’er? Vraag dan nu meer informatie aan over ons IT Traineeship.

Kom kennis maken
Kom kennis maken
Updates ontvangen?
Ontvang maandelijks de nieuwste verhalen uit onze wereld en een overzicht van onze vacatures in je mailbox!