Omscholen tot IT’er

School jezelf om tot IT’er in ons IT Traineeship

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Start dan nu je IT-carrière bij SYSQA! Heb je een hbo+ opleiding afgerond? Dan kun jij hier ook zonder achtergrond in dit werkveld succesvol in worden.

In ons IT Traineeship school jij jezelf kosteloos om tot volwaardig IT Professional. Tijdens het IT Traineeship haal je diverse diploma’s en certificaten die je nodig hebt om een vliegende start in de IT te maken.

Dus wil jij tijdens het kerstdiner al trots kunnen vertellen over je nieuwe baan? Wacht dan niet langer en plan vandaag nog een sollicitatiegesprek in. Wie weet start jij volgende maand al jouw IT-carrière! Met een paar klikken is het voor elkaar. Zien we je snel?

De persoonlijkheid van ons IT Traineeship

Jij als persoon, met jouw wensen en ambities, dat is ons startpunt. Daarom focussen wij liever op hoe jij bent als persoon en wat daarin onze match is. Maar wat zijn precies de voordelen van ons IT Traineeship voor jou? Dat vroegen wij aan één van onze professionals: “Vanaf dat ik hier binnenkwam, voelde ik direct dat ik op de juiste plek zat. SYSQA is een laagdrempelige, platte organisatie en alle collega’s zijn heel toegankelijk. Je bent hier allesbehalve een nummertje en voelt je serieus genomen als individu, want er is volop aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Dat gevoel had ik bij andere organisaties een stuk minder.”

“Tijdens een korte, intensieve onboarding met een klein clubje starters krijg je verschillende trainingen van je eigen collega’s. Dat is super waardevol omdat zij dagelijks bij onze klanten aan de slag zijn. Je behaalt direct ook de benodigde certificeringen en na een maand heb je al echt het gevoel dat je klaar bent om het werkveld in te gaan, zelfs zonder IT-achtergrond. De opleiding en examens worden volledig verzorgd door SYSQA, dus je betaalt geen eigen bijdrage, ook niet achteraf. Je krijgt zelfs gewoon salaris tijdens de onboarding!”

Plan nu je sollicitatie voor ons IT Traineeship in een paar klikken

Ons IT Traineeship in het kort

Wil je alvast iets meer weten over ons IT Traineeship? Lees dan even verder. Dan hopen we je daarna snel te zien!

Je IT Traineeship bestaat bij ons uit de volgende fases. De fases hebben één ding gemeen; jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Daarnaast bieden wij je gelijk een vast contract én krijg je vanaf de eerste dag gelijk salaris. Zo school jij jezelf binnen no-time om tot IT’er.

it-traineeship in het kort

1. Interne opleiding

SYSQA vacatures in business en it professionalsTijdens de eerste maand van je IT Traineeship word je bij ons intern opgeleid. Dat doe je samen met een aantal andere IT Trainees. We starten elke maand met een nieuwe groep. Het is superleuk om te zien dat er in elke groep een bepaalde, altijd andere, chemie ontstaat en dat de medewerkers een speciale band met elkaar houden.

Deze eerste maand is erg intensief. Je gaat diverse diploma’s en certificaten behalen die je nodig hebt om een vliegende start in de IT te maken. Denk hierbij aan onderwerpen als Scrum, requirements, het testen van applicaties en security. Maar het betreft zeker niet alleen vakinhoud. We trainen bijvoorbeeld ook je soft skills, zoals je communicatieve vaardigheden. Deze skills heb je namelijk minstens zo hard nodig om succesvol te zijn bij onze klanten.

De opleidingen worden allemaal verzorgd door gecertificeerde collega’s. Heel handig, want zij kennen de praktijk waarin jij straks ook zal werken.

2. Ervaring opdoen bij onze opdrachtgevers

SYSQA opdrachtgevers business en itNa de eerste maand ben je klaar om de digitale wereld van onze klanten te gaan analyseren en verbeteren. Er gaat een wereld voor je open! Je gaat aan de slag in je eerste opdracht. Wat vaststaat is dat dit een afwisselend, uitdagend project bij een gave opdrachtgever in de profit of non-profit sector is. Wat nog niet vaststaat, is de rol die je in dit project vervult. Je kunt bijvoorbeeld starten als softwaretester, scrum master, of business analist. Wij kijken tijdens de onboarding, samen met jou, welke kant jij op wilt groeien. Je zult zien dat je meteen al van toegevoegde waarde bent voor de opdrachtgever!

3. Coaching en begeleiding

SYSQA professionals in business en it vacaturesTijdens je opdracht kan je altijd terugvallen op alle collega’s die je inmiddels hebt leren kennen. Dat is onze cultuur, je kunt altijd iedereen bellen. Bovendien word je waar nodig door een ervaren collega begeleid en gecoacht. En zo ontwikkel jij je tot een top IT Professional.

Vanaf het moment dat je aan de slag gaat in je eerste opdracht ben je voor je klant belangrijk. Dankzij persoonlijke coaching en begeleiding door je fieldmanager en collega’s weet jij wat er moet gebeuren op het gebied van kwaliteit en veiligheid in IT. Je bent dus meteen van toegevoegde waarde! Al werkende leer je verder, ontwikkel jij je in de richting die je zelf kiest en word je steeds meer ervaren.

 

Continue ontwikkeling, ook na je IT Traineeship

En dan ben je een ervaren professional op het gebied van kwaliteit en veiligheid in IT. Houdt het dan op? Nee, je blijft je als professional bij SYSQA gewoon doorontwikkelen. Daarvoor hebben we een divers ontwikkelingsprogramma opgesteld. Zo kun je doorgroeien tot topconsultant in de richting die jij ambieert. Heb jij die ambitie? Dan zorgen wij voor de randvoorwaarden, opleidingen, training en begeleiding. Zodat jij je ambitie ook écht waar kan maken.

carrière pad zonder logo

Ben je benieuwd wat er gebeurt nadat je jouw sollicitatie verstuurd? Bekijk hier ons sollicitatieproces!

Plan nu je sollicitatie en school jezelf om tot IT’er!

Dus ben je enthousiast geworden en wil jij jezelf omscholen tot IT’er? Plan dan nu een sollicitatie en start je carrière in IT.

Kom kennis maken
Kom kennis maken
Updates ontvangen?
Ontvang maandelijks de nieuwste verhalen uit onze wereld en een overzicht van onze vacatures in je mailbox!