SYSQA zoekt doorlopend ambitieuze starters. Hbo en wo afgestudeerd, voor onze vacatures ‘Young Professionals’. Start en groei in je baan op het gebied van kwaliteit en veiligheid in IT! Of je nu wel of geen IT-achtergrond hebt. Kom kennismaken!

Alles draait om ICT

Heb je weleens stil gestaan bij de invloed op ICT op ons dagelijkse leven? Geld trek je uit een automaat en je maakt het over met iDEAL, boodschappen bestel je online. Reizen doe je met een chipkaart en kortgeleden zijn de eerste zelfrijdende vrachtwagens de weg op gereden. ICT is inmiddels overal en het kan maar beter héél goed werken.

Dat geldt voor het bedrijfsleven natuurlijk net zo. Alleen met goed werkende ICT kunnen bedrijven producten en diensten aanbieden waar hun klanten op zitten te wachten en kunnen ze de concurrentie aan. ICT gaat over toegevoegde waarde: het moet de business aanjagen.

Starters met interesse in ICT

SYSQA zorgt daarvoor. Door de kwaliteit van die systemen inzichtelijk te maken en door daarop te sturen. Om hierin succesvol te zijn moet je duidelijk de link kunnen leggen tussen ICT en de bedrijfsprocessen. Daarom zoeken we starters met een bovenmatige interesse in ICT, maar vooral ook met gevoel voor bedrijfsprocessen en de daarbij behorende belangen van gebruikers. We kijken daarom ook niet in de eerste plaats naar de opleiding die je hebt gedaan, maar vooral naar of jij uit het juiste hout gesneden bent.

Succesvol starten met je eerste project

SYSQA blijft groeien en neemt maandelijks meerdere enthousiaste HBO/WO afgestudeerde starters aan. Na een korte, maar pittige trainingsperiode, waarin we je de basis bijbrengen van onze dienstverlening, begin je succesvol aan je eerste project.

Young Professional

Afgestudeerd en nu als starter op zoek naar een baan waarin je je loopbaan verder kan ontwikkelen? Combineer jij gevoel voor ondernemerschap met bedrijfsprocessen en ICT? Start dan je carrière in Business en IT als Young Professional bij SYSQA!

Durf te groeien!

Kom kennis maken
Kom kennis maken
Updates ontvangen?
Ontvang maandelijks de nieuwste verhalen uit onze wereld en een overzicht van onze vacatures in je mailbox!