Bij organisaties vindt een enorme digitaliseringsslag plaats. Zorg jij ervoor dat dit een succes wordt bij onze opdrachtgevers?

Je bent recent afgestudeerd, hebt een sterke affiniteit met processen in Business en IT en een brede visie op de digitale ontwikkelingen in onze wereld. Je kunt niet alleen over de ICT-kant hiervan adviseren, maar koppelt er meteen bedrijfsprocessen aan vast. Gelukkig maar, want de wereld digitaliseert sneller dan ooit! Je (voor)ziet de kansen die digitalisering onze samenleving en organisaties biedt en bent gedreven om deze kansen om te zetten in successen!

Toegevoegde waarde

Bij onze klanten draait digitalisering om keiharde toegevoegde waarde voor de business. Organisaties moeten zich meer dan ooit onderscheiden met vernieuwende producten en diensten. Jij gaat ervoor zorgen dat dit een succes wordt! Daarvoor moet je bedrijfs- en ICT-processen met elkaar kunnen verbinden en daarom zijn we heel bewust op zoek naar afgestudeerden in de richting van Business en IT.

 

Start je carrière bij SYSQA

Wil jij dagelijks werken aan het succesvol maken van de technologische innovaties van organisaties in de huidige digitale wereld? Dan hebben wij dé baan voor je!

Kom kennis maken
Kom kennis maken
Updates ontvangen?
Ontvang maandelijks de nieuwste verhalen uit onze wereld en een overzicht van onze vacatures in je mailbox!