De opmars van Informatie Technologie (IT) blijft onverminderd doorgaan. Organisaties zijn continu bezig met enorme digitaliseringsslagen om bij te blijven. Zorg jij ervoor dat ICT-projecten veilig en succesvol verlopen?

Als Integraal Veiligheidskundige (IVK’er) ben je als geen ander thuis in allerlei vraagstukken omtrent veiligheid en security. Gelukkig maar, want het veiligheidsaspect speelt een steeds belangrijkere rol bij de kwaliteitsbewaking van digitale projecten! Omdat jij een brede visie hebt op veiligheid en maatschappij, adviseer je bij ICT-projecten over verschillende aspecten. Functionaliteit, veiligheid, gebruiksvriendelijkheid, onderhoudbaarheid en zelfs beheerbaarheid. Daarbij gebruik je je soft skills om de organisatie en de ontwikkelaar daar volledig in mee te nemen. Je bevindt je als professional op het snijvlak van business en ICT, waarbij je het resultaat laat aansluiten op de verwachtingen en doelstellingen van de business.

Veiligheid én functionaliteit

Behalve de veiligheidskundige aspecten kijk je ook o.a. naar de functionele aspecten die met de digitaliseringsslag gepaard gaan. Gaat het systeem daadwerkelijk de resultaten boeken die de eindgebruikers ervan verwachten? Hoe stel je dat zeker? De mindset en vaardigheden die je tijdens je opleiding hebt ontwikkeld komen ook hierbij goed van pas!

Start je carrière bij SYSQA

Juist binnen ICT bestaat er een wereld van security, risicobeheersing en kwaliteitsbewaking. Door onze focus op Quality Assurance zorgen we ervoor dat organisaties grip blijven houden op hun ICT projecten en daarmee resultaatgericht en doeltreffend hun digitalisering optimaliseren. Wil jij dagelijks werken aan het mede succesvol maken van organisaties in de profit- en non-profitsector? Dan hebben wij dé baan voor je! Kijk voor onze junior / startersfunctie direct bij onze vacature voor Young Professionals QA!

Kom kennis maken
Kom kennis maken
Updates ontvangen?
Ontvang maandelijks de nieuwste verhalen uit onze wereld en een overzicht van onze vacatures in je mailbox!