Jouw expertise en kijk op de koppeling tussen bedrijfsprocessen en IT is van grote toegevoegde waarde op het gebied van kwaliteit en veiligheid in IT. Start bij ons als Young Professional en verbeter de digitale wereld!

Organisaties kunnen er niet meer omheen: IT is de belangrijkste aanjager van de business geworden. Onderscheidende producten? Concurreren op prijs? IT staat aan de basis. Daarom moet het goed zijn.

Meer uit je ervaring halen

Als informatie- of businessanalist heeft het snijvlak van bedrijfsprocessen en IT geen geheimen voor je. Je weet dat IT een belangrijk middel is, maar het doel zal altijd zijn dat bedrijfsprocessen optimaal waarde toevoegen aan een organisatie.

Bij ons gebruik je jouw kennis en ervaring echter veel breder. Jouw expertise en kijk op de koppeling tussen bedrijfsprocessen en IT is ook bij andere onderdelen van projecten van grote toegevoegde waarde. Je combineert als informatie- of businessanalist in deze baan je rol op het gebied van informatie- en requirementsanalyse met bijvoorbeeld het inrichten en uitvoeren van quality assurance-processen in projecten, testtrajecten of het aansturen van externe partijen die aan het project zijn verbonden.

Uitdaging en ontwikkeling

Deze verbreding van je werkzaamheden betekenen voor jou extra uitdaging en zorgen daarmee ook voor een doorlopende professionele ontwikkeling: omdat je jouw kennis steeds op andere manieren toepast, word je inhoudelijk en op het gebied van communicatieve skills een veelzijdiger professional.

Kom kennis maken
Kom kennis maken
Updates ontvangen?
Ontvang maandelijks de nieuwste verhalen uit onze wereld en een overzicht van onze vacatures in je mailbox!