Elk bedrijf is met digitalisering bezig. Zorg jij voor de gewenste meerwaarde van hun digitale oplossing? Ben jij de juiste schakel tussen business en IT?

Als afgestudeerd bedrijfskundige starten in IT

Nu je afgestudeerd bent aan de opleiding Bedrijfskunde, hoeven we je niet uit te leggen dat digitalisering gespreksonderwerp nummer één is in elke organisatie. Een bedrijf wint de digitaliseringsslag alleen wanneer er een goede ICT-basis onder de processen en producten ligt. Zorg jij ervoor dat digitalisering ook écht die businesswaarde oplevert die de organisatie nodig heeft?

Toegevoegde waarde

Digitalisering draait volgens ons om keiharde toegevoegde waarde voor de business. Wij zorgen ervoor dat deze IT-projecten succesvol worden. Kwaliteit staat daarbij voorop. We zoeken gericht naar afgestudeerden in bedrijfskundige richting (Bedrijfskunde, MER, Bedrijfskundige Informatica, etc.) die nu als starters op zoek zijn naar een uitdagende loopbaan vol ontwikkelmogelijkheden!

Start je carrière bij SYSQA

Wil jij dagelijks werken aan het succesvol maken van organisaties in de profit- en non-profitsector? Wil jij jouw analytisch vermogen inzetten op IT-vraagstukken die vanuit de business gesteld worden? Dan hebben wij dé baan voor je! Kijk voor onze startersfunctie direct bij onze vacature voor IT Trainee!

Kom kennis maken
Kom kennis maken
Updates ontvangen?
Ontvang maandelijks de nieuwste verhalen uit onze wereld en een overzicht van onze vacatures in je mailbox!