Als afgestudeerde Communicatiedeskundige, weet je als geen ander hoe belangrijk het imago en de identiteit voor de concurrentiepositie van een organisatie is. Tegenwoordig is die concurrentiepositie sterk afhankelijk van uitstekende ICT-systemen.

Als afgestudeerd communicatiedeskundige starten in IT

Digitalisering draait volgens ons om keiharde toegevoegde waarde voor de business. Alleen met uitstekende ICT kan de belofte aan de klant waargemaakt worden. Wij zien grote toegevoegde waarde in afgestudeerden Marketing, Communicatie, Media en Journalistiek. De nieuwsgierigheid, het stellen van kritische vragen en vooral de communicatieve vaardigheden zijn bepalend voor het succesvol maken van IT-projecten. IT-projecten waar jij de schakel bent tussen business en IT.

Start je carrière bij SYSQA

Ben jij een starter en afgestudeerd van een hbo- / wo-opleiding in Communicatie, Marketing, Media of Journalistiek en wil jij dagelijks werken aan het succesvol maken van organisaties in profit- en non-profitsector? Door ICT-processen te analyseren, IT-systemen op kwaliteit te toetsen en door de juiste stakeholders bij elkaar te brengen? Kijk voor onze startersfunctie direct bij de vacature voor IT Trainee en ontwikkel bij ons je succesvolle carrière!

IT Traineeship

Afgestudeerd en nog niet uitgeleerd? Help jij met jouw communicatieachtergrond mee aan een betere digitale wereld? Stop met zoeken en start je carrière in IT bij SYSQA!

Kom kennis maken
Kom kennis maken
Updates ontvangen?
Ontvang maandelijks de nieuwste verhalen uit onze wereld en een overzicht van onze vacatures in je mailbox!