Bij organisaties vindt een enorme digitaliseringsslag plaats. Zorg jij er met je studie Bedrijfskundige Informatica voor dat dit een succes wordt bij onze opdrachtgevers?

Als afgestudeerd bedrijfskundige starten in IT

Jij bent door je opleiding Bedrijfskundige Informatica als geen ander thuis in de digitalisering van bedrijfsprocessen. Gelukkig maar, want de wereld van nu is digitaal! Jij hebt als BI’er een brede visie op deze ontwikkelingen, waardoor je niet alleen adviseert over de ICT-kant van het verhaal, maar hier in één adem bedrijfsprocessen aan verbindt. Je ziet de kansen die digitalisering de samenleving en organisaties biedt en bent gedreven om deze kansen om te zetten in successen!

Toegevoegde waarde

Voor onze klanten draait digitalisering om keiharde toegevoegde waarde voor de business. Organisaties kunnen zich onderscheiden met vernieuwende producten en diensten. Jij gaat ervoor zorgen dat dit een succes wordt! Daarvoor moet je bedrijfs- en ICT-processen met elkaar kunnen verbinden en daarom zijn we ook heel bewust op zoek naar afgestudeerden in de richting van Bedrijfskundige Informatica.

Start je carrière bij SYSQA

Wil jij dagelijks werken aan het succesvol maken van de technologische innovaties van organisaties in de huidige digitale wereld? Dan hebben wij dé baan voor je! Kijk hiervoor direct bij onze vacature voor IT Trainee!

Kom kennis maken
Kom kennis maken
Updates ontvangen?
Ontvang maandelijks de nieuwste verhalen uit onze wereld en een overzicht van onze vacatures in je mailbox!