Intro

Organisaties kunnen er niet meer omheen: ICT is de belangrijkste aanjager van de business geworden. Onderscheidende producten? Concurreren op prijs? ICT staat aan de basis. Daarom moet het goed zijn.

Jouw expertise is van grote waarde

ICT is een belangrijk middel, maar het doel zal altijd zijn dat de bedrijfsprocessen vandaag en in de toekomst optimaal functioneren. Als Functioneel Beheerder zit je daar met jouw ervaring natuurlijk middenin. Bij SYSQA gebruik je jouw kennis en ervaring echter veel breder dan alleen in Functioneel Beheer-opdrachten. Jouw expertise en kijk op de koppeling tussen bedrijfsprocessen en ICT is ook van grote toegevoegde waarde in projecten. Jouw kijk op processen, ICT en de impact van een project op de lijnorganisatie gebruik je bijvoorbeeld in (combinaties van) rollen op het gebied van informatie- en requirementsanalyse, het inrichten en uitvoeren van QA-processen in projecten, testtrajecten of het aansturen van externe partijen die aan het project zijn verbonden.

Uitdaging en ontwikkeling

Deze verbreding van je werkzaamheden betekenen voor jou extra uitdaging en zorgen daarmee ook voor een doorlopende professionele ontwikkeling: Omdat je jouw kennis steeds op andere manieren toepast, word je inhoudelijk en op het gebied van communicatieve skills een veelzijdiger professional.

Start je carrière bij SYSQA

Wil jij dagelijks werken aan het succesvol maken van de technologische innovaties van organisaties in de huidige digitale wereld? Dan hebben wij dé baan voor je!

Kom kennis maken
Kom kennis maken
Updates ontvangen?
Ontvang maandelijks de nieuwste verhalen uit onze wereld en een overzicht van onze vacatures in je mailbox!