Het gaat uiteindelijk om het resultaat: toegevoegde waarde voor de business!

Organisaties kunnen er niet omheen: ICT is de belangrijkste aanjager van de business geworden. Onderscheidende producten? Concurreren op prijs? ICT staat aan de basis. Daarom moet het goed zijn. Als QA Professional houd jij grip op hun ICT-projecten!

Toegevoegde waarde verzekeren

Het werk van een tester of testcoördinator draait om het zeker stellen dat ICT daadwerkelijk de kwaliteit heeft die nodig is om de requirements van de opdrachtgever te behalen. Methodieken als TMap NEXT en ISTQB zijn daarbij een handig middel, maar wat ons betreft geen doel op zich. In een agile omgeving gaat het uiteindelijk om het resultaat: zeker stellen van maximale toegevoegde waarde voor de business!

Breder dan testen alléén

SYSQA zoekt pragmatische Testers en Testcoördinatoren, die dit beeld herkennen en daarom hun kwaliteiten een stuk breder willen inzetten dan voor testen alléén. Requirements engineering, quality assurance, testen, testautomation, cybersecurity, big data, functioneel beheer, scrum master, regievoering, nog wat anders of een mix ervan: jij gaat in elk project voor de activiteiten die maximaal waarde toevoegen aan de business.

Young Professionals

Afgestudeerd en nog niet uitgeleerd? Help jij met jouw communicatieachtergrond mee aan een betere digitale wereld? Stop met zoeken en start je carrière bij SYSQA!

Kom kennis maken
Kom kennis maken
Updates ontvangen?
Ontvang maandelijks de nieuwste verhalen uit onze wereld en een overzicht van onze vacatures in je mailbox!