Dat jij ook in de IT kunt werken, waarom dat interessant voor je is en hoe je er een succes van maakt, dat is wat onze recruiter Nicole je vertelt in deze video.

Digitale ontwikkelingen gaan supersnel en zorgen ervoor dat er ontzettend veel IT-vacatures zijn. Wij kunnen ons voorstellen dat jij ook best aan de slag wil in deze dynamische en groeiende wereld. Vraag je je wel eens af of dat kan? Zonder IT-achtergrond of zonder IT-ervaring? In onderstaande video ontdek je de mogelijkheden!

IT is ook mensenwerk

IT draait allang niet meer alleen maar om techniek, nullen en enen en in je eentje de hele dag achter een schermpje zitten. IT is nu vooral ook mensenwerk. Er wordt meer gevraagd dan alleen technisch inzicht. Bij SYSQA bieden we talent, zoals jij, al meer dan twintig jaar de kans om in korte tijd heel veel te leren van kwaliteitsmanagement in IT.

We leiden je op en na één maand ga je al aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Lees de verhalen van de mensen die je voorgingen maar eens. Jij kan binnen SYSQA doorgroeien in de richting die jij wilt. Je kunt een technische kant op, maar je kunt ook een hele andere richting kiezen. We bieden je talloze opleidingen en trainingen in diverse richtingen van ons vakgebied.

Zet nu de eerste stap!

Jij krijgt alle kansen op succes in de IT. Je hoeft alleen maar de eerste stap te zetten. Bekijk hier de vacatures of bel of app ons op 06-44270664. Hopelijk tot snel!

 

Durf te groeien!

Kom kennis maken
Kom kennis maken
Updates ontvangen?
Ontvang maandelijks de nieuwste verhalen uit onze wereld en een overzicht van onze vacatures in je mailbox!