In deze eerste aflevering van 'Wandelen Met Recruitment' loopt Nicole met Bo Geschiere. Ze vertelt over haar eerste opdracht als Young IT Professional na de onboardingperiode bij SYSQA. De opdracht is vrij technisch. Welke uitdaging bracht dit met zich mee? Wat houdt de opdracht in? Hoe was de begeleiding vanuit SYSQA?

In ‘Wandelen Met Recruitment’ wandelt Recruiter Nicole met Young Professionals die werken aan kwaliteit en veiligheid in Business en IT. Zij stelt hen vragen over het werken bij SYSQA. Haar collega’s vertellen je over hun opdrachten, projecten, opdrachtgevers, persoonlijke en professionele ontwikkeling en hoe zij een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van SYSQA en haar klanten. Ook zonder ervaring in IT!

Wil je meer zien over het werken bij SYSQA? Niets missen? Abonneer je dan op dit kanaal. Dan zie je regelmatig een nieuwe ‘Wandelen Met Recruitment’. Heb je vragen die niet beantwoord worden? Laat het weten! En vergeet de video’s vooral niet te liken, dat is altijd fijn!

Ook zo’n gave baan in Business en IT?

Kom kennis maken
Kom kennis maken
Updates ontvangen?
Ontvang maandelijks de nieuwste verhalen uit onze wereld en een overzicht van onze vacatures in je mailbox!