Ben je er na je hbo- of wo studie achter gekomen dat je eigenlijk ‘iets in de IT wil doen’? Maar vraag je je af of dit wel kan met jouw studieachtergrond? Dat kan! Welkom bij SYSQA! Het is ons doel om IT-projecten succesvol te laten zijn en daar hebben we slimme professionals zoals jij voor nodig. Een achtergrond in IT heb je niet nodig, een goeie motivatie, flexibiliteit en een bovengemiddelde dosis interesse in digitalisering wel.

Wat is IT?

IT is de afkorting van informatietechnologie en gaat over de ontwikkeling en het beheer van systemen die te maken hebben met computers, informatiesystemen en (tele)communicatie. Bij SYSQA houden we ons vooral bezig met de kwaliteit en veiligheid van IT, en dat is allesbehalve saai! Het werkveld is erg breed en er zijn ontzettend veel mogelijkheden, bekijk onderstaande video maar eens!

Waarom en hoe jij ook in de IT kunt werken

Bekijk de video hieronder en luister naar Nicole, waarin ze uitlegt waarom en hoe jij ook in de IT kunt werken.

Start nu jouw IT-Traineeship!

Snel groeien in IT en gave opdrachten doen bij op het gebied van Business en IT bij onze opdrachtgevers?

 

Over het IT Traineeship

Tijdens de eerste maanden van het IT Traineeship leer je door trainingen en cursussen onze wereld kennen. Wij ondersteunen je bij het ontdekken van je interesses in ons vakgebied en in welke onderdelen je graag verder wil groeien. Daarna ben je klaar om als Professional in de IT aan de slag te gaan bij onze opdrachtgevers.

De voordelen van ons IT Traineeship

  • Direct een vast contract;
  • Werken en leren in de IT
  • Opleiding en coaching on the job;
  • Persoonlijke ontwikkeling in soft- en hard skills;
  • Gave personeelsuitjes!

SYSQA als werkgever

We zijn een informele organisatie met gedreven professionals, waarbij team effort, ontwikkeling, expertise en ontspanning buiten werk centraal staan. We zijn erg trots op de diversiteit aan collega’s bij SYSQA. We willen groeien en creëren de best mogelijke werkomgeving zodat iedereen kan excelleren in zijn vakgebied.

Hierdoor word je direct onderdeel van een grote groep experts waar jij je kennis kan halen, maar ook kan brengen. Daarnaast krijg je de vrijheid om initiatief te nemen en je eigen ideeën in de praktijk te brengen.

Natuurlijk spreken we elkaar als collega’s ook buiten het werk om en zorgen we voor de nodige ontspanning. Van sportevenementen tot SYSQA-events waarop we er met elkaar op uit gaan: je kunt het zo gek niet bedenken of we doen het.

“Ik ben naar SYSQA gegaan, omdat je hier de kans krijgt om je carrière in IT te starten, ongeacht je studierichting. En omdat ze veel meer kijken naar je capaciteiten, vaardigheden en talenten.”
– Mark, IT Professional

Start nu jouw IT Traineeship bij SYSQA. Meld je aan!

Ben jij hbo of wo afgestudeerd en herken jij jezelf in ons verhaal? Of wil je graag meer weten? Bel, app of mail gerust naar Nelleke Mensink (06 442 706 64 / nmensink@sysqa.nl).

Meld je nu aan en start al volgende maand in ons IT Traineeship. Er zijn nog een paar plaatsen vrij!

Kom kennis maken
Kom kennis maken